16-06-09

Bijna een maand geleden...

Geen uitvluchten (ondanks late en extreem vroege begin-/einduren om te werken ; slechte weer van afgelopen weken ; plus bijna twee weken verlof gehad), maar het was van 20 mei geleden dat ik met de fiets naar het werk was gereden :-(
(ik had tussenin slechts één keer - op Pinkstermaandag 1 juni - een fietstochtje gereden met Staf en Jaklien, maar hierover dadelijk meer...). Dus gisteren weer met de fiets naar het werk ; ik koos voor de tocht langs het kanaal (en is ook de kortste weg, want ik vreesde dat ik het weer zou gaan voelen, na bijna één maand niet gefietst te hebben... Shame on me!).
Redelijk doorgefietst, en de hartslag dus te hoog... (maar wel 'verschrokken' dat ik er binnen één uur en een kwartier geraak... Met de auto is het normaal een halfuur... de 'meer-tijd' valt dus nog goed mee, wanneer ik de kortste weg fiets...
woon-werk 2009-06-15a
Datum :
15/06/2009

Rit :
Neerpelt -
Kinrooi

Afstand :
30,28 km

Duur :
1u13min48s

Gem.snelheid:
24,6 km/u

Gem.hartslag:
161 (=89,44%)

Calorieën :
1384 ZWART 750-1


Jaklien
Op Pinkstermaandag dus ook nog een fietstochtje gemaakt met Staf en Jaklien, een kleine 60km in totaal, tegen rustig tempo! Ik had het blijkbaar weer héél 'druk' (volgens Stafke toch :-), maar ik had dan ook weer veel te vertellen... (waar het hart van vol is... Over Heidi dus :-)
Deze verliefde puber was zelfs zijn gsm vergeten, gelukkig mocht ik de gsm van de algemeen directeur eens lenen, om berichtje te doen naar Heidi (en sinds toen weet ik ook,dat ik haar gsm-nr van buiten ken :-) Zoals je ziet op de foto, waren we ook nog gestopt om eens lekker te eten... Maar het strafste van deze fietstocht, kwam totaal onverwachts... We waren in de buurt van Hechtel aan het fietsen - op zo'n godverlaten fietspad - en ineens zie ik daar een fietsend koppel ons tegemoet fietsen... Ik dacht nog "Tiens, die man lijkt hard op de Polle" (en hoe korter ze bij komen, hoe meer die vrouw ook op Kim ging lijken... :-) MILJAAR, DA ZIJN DE POLLE EN KIM!!!! Mijn twee toffe ex-collega's uit stelplaats Broechem!!! Zij kwamen vanuit Zandhoven voor een fietstochtje,en wij vanuit Neerpelt... Hoe 'groot' is de kans dan, dat je mekaar treft... Zeker op een verlaten fietspad in het rustige Hechtel (uiterst klein). Maar ik was heel blij met onze ontmoeting, en gelukkig hebben we onze ontmoeting ook nog vereeuwigd met onderstaande foto!!!
Polle en Kim, ik was blij jullie nog eens tegen te komen!!!!
1 juni, met de Polle en Kim

09:31 Gepost door M@®© in M@®© | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.