20-05-09

Psychotechnische proeven - voetbaluitzending - N.O.A.-festival

Gisterennamiddag moest ik mijn psycho-technische proeven gaan afleggen! Iemand die me al kent, weet dat ik daar niet naar uitkijk (veel eerder tegenop zie!). Ik was er wel relaxed naartoe gegaan, want eerder in de voormiddag had ik nog tesamen met Heidi en Branko een ontspannende en aangename wandeling gemaakt...
Op de testen aangekomen, zeiden ze me dat de eigenlijke psycho-technische proeven niet opnieuw zouden afgenomen worden, omdat ik die pas een maand geleden ook al gedaan had, voor het examen van lijnverantwoordelijke (en ik daarop geslaagd was!). Ze zeiden wel, als ik ze toch zou willen doen, dat ik ze altijd nog zou mogen doen hoor... NEE BEDANKT, 't is prima zo :-)
De proeven die specifieker voor loketbediende waren, die moest ik uiteraard wél doen, bestaande uit een administratieve proef ; een proef hoofdrekenen (jaja :-) ; een "telefoongesprek waarbij ik een klacht op een klantendienst moet oplossen" en nog een gesprek achteraf...
De admininstratieve proef ging wel ; de hoofdrekenproef ging voortreffelijk (diegene die me kennen, weten dat ik daar nog steeds een 'krak(je)' in ben :-) 4 reeksen van 20 bewerkingen tegen de tijd, waarbij je er zoveel mogelijk moet oplossen... Ik had er 78 opgelost ;-)
Ook bij het telefoongesprek had ik een goed gevoel achteraf (had ik goed opgelost, vond ik van mezelf toch... nu afwachten op het resultaat hé :-)
Van de zes examens die ik tot nu toe al meegedaan heb bij De Lijn, heb ik hier het beste 'voorgevoel' achteraf van... (hopelijk klopt dat ook nog hé :-)
Die hondenwandeling in de voormiddag, heeft duidelijk geholpen ;-)


Dan het minder goede nieuws : komt zowel van de voetbaluitzending morgenavond, als van Neerpelt Open Air (het Neerpeltse festival, komend weekend...)
Een heel discussie en geldgeklop, over wie morgenavond nu de heenwedstrijd van de testmatch mag uitzenden... Ik had gehoopt als Belgacom-klant, en met een optie om alle matchen van Anderlecht te kunnen zien, dat dat niet zo'n probleem ging zijn, maar blijkbaar wel... Afwachten hoe dat morgen gaat evolueren, en welke Vlamingen in staat gaan zijn, om de match te kunnen zien (geloof me, ik wil ze zien!) :-)
Het andere slechte nieuws kwam van
Neerpelt Open Air! Ik keek gigantisch uit naar dit tweedaagse festival : de eerste avond voor de StuBru-fuif "Was het nu '80? '90? of 2000?" en daags nadien voor het optreden van de Clement Peerens Explosition! Hugo Matthysen sukkelde al een tijdje met zijn gezondheid, en had eerder al concerten moeten annuleren... Vandaag kwam dan de mededeling, dat Matthysen op doktersadvies nog meer concerten moest annuleren, en daardoor CPeX ook niet naar Neerpelt Open Air zou komen... Ja lap, speciaal voor "dé Clement" wou ik die dag naar NOA! (als ik dan ga, zal het alleen voor den Alex (Agnew) zijn, en zijn Diablo Blvd... (want helaas heb ik ook nog niemand gevonden, die mee wil gaan naar de StuBru-fuif... (terwijl die altijd zo geweldig zijn, met geweldige muziek... :-(
De festiviteiten naar aanloop van mijn verjaardag, lopen niet zoals ik gehoopt heb :-(
ZWART 750-1

21:39 Gepost door M@®© in M@®© | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

proeven buschauffeur De Lijn. Hallo Marc,

Via wat googlen ben ik op jouw site terecht gekomen.
Ik had graag wat meer info gehad over de psychotechnische proef voor buschauffeur bij De Lijn.
Eerste test was dud goed gelopen. Komende vrijdag mag ik mijn 2de proef dus gaan afleggen.
Ik maak er mij dus een beetje druk over, kan jij me misschien wat meer vertellen hierover?

Groeten, Steven...

Gepost door: Steven | 01-07-09

De commentaren zijn gesloten.