28-03-09

Vanavond naar Kommil Foo (WOLF) en het is ook "Nacht van de duisternis"

Kommil Foo Wolf


De broers Raf en Mich Walschaerts diepen in deze nieuwe voorstelling hun unieke en persoonlijke stijl verder uit: heftig en compromisloos, hilarisch en ontroerend tegelijk. Virtuoos gemusiceerd, loepzuiver gezongen , fysiek en stomend verteld. Over de mens en zijn alledaagse tragiek. En dat die mens voor zijn medemens een wolf is... Hun vorige voorstelling ‘Spaak’ werd door de voltallige pers de hemel ingeschreven: "Met voorsprong de meest uitgebalanceerde en uitgepuurde voorstelling van Kommil Foo" (De Morgen) , "Kommil Foo grand cru !" (De Standaard).

…Absolute top!, hoogtepunt van het seizoen!, superieur totaaltheater! en bovendien bekroond met de poelifinario als meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van 2005!


En vanavond is het ook reeds voor de 14e keer "Nacht van de Duisternis"! De Nacht van de Duisternis is een organisatie van Bond Beter Leefmilieu (BBL), Vereniging voor Sterrenkunde (VVS) en de vzw Preventie Lichthinder (ook de gemeente Neerpelt doet hier aan mee ; Op zaterdagavond wordt een wandelzoektocht door het duistere natuurschoon georganiseerd. Deze wandeling gaat over een traject van 3 km door de bossen in de omgeving van de scoutslokalen te Roosendijk 109).
Dus iedereen vannacht : alle lampjes en buitenverlichting uit...
PS: niet vergeten de klok vannacht één uur verder te zetten (als je ze kan vinden in het donker :-)
Nacht van de duisternis

Commentaren

Dank je wel voor je 'Neerpeltse' reactie op mijn blog. :-)
Ik ben meteen even een tegenbezoekje komen brengen.
Ik heb meteen eens goed rondgekeken hier en ben hier zelfs enkele foto's van bekenden tegengekomen... Wel grappig, eigenlijk...
Neerpeltse groetjes van hesblog.

Gepost door: Heidi | 28-03-09

Hey Smurfcinco ... Da's niet niks hé waar jij vanavond naar gaat kijken ! Dat gaat plezant worden daar ... :-)))!
En wat betreft de nacht van de duisternis ? Wij steken 's avonds altijd minder lichtpunten aan in de living, er branden dan kaarsjes en dat geeft licht genoeg af voor ons. Enne 't is nog gezelliger ook ... :-))))

Nog een fijn weekend hé ...
Dà-aaaaaaaaaaaaaaaag ... :-))) !

Gepost door: klaverke | 28-03-09

De commentaren zijn gesloten.