21-02-09

Ik overweeg een 3e rij...

Of je nu je geld in aandelen van Fortis belegt, of je duwt je zuurverdiende bankbiljetjes al rechtstreeks in de papierversnipperaar... Veel verschil zal het niet uitmaken ; je geld ben je sowieso kwijt :-)
Mij lijkt het dan veel beter, om nog wat zonnepaneeltjes bij op je dak te leggen, en dat is nu net wat ik aan het overwegen ben! Ik zou hiermee mijn bestaande installatie van 4200Wp kunnen verhogen naar 6125Wp! (verhogen is misschien niet het juiste woord, want je vergroot eigenlijk niet je bestaande installatie, maar legt een tweede installatie bij, met opnieuw een omvormer, groene-stroommeter etc). Ik ga nu eens uitzoeken, wat de verschillen en gelijkenissen zijn, tussen de eerste installatie, en de eventuele bijgeplaatste tweede (fiscale aftrek, stroomcertificaten, premies allerhande, bouwaanvraag, ...) en dan beslissen!
Met Photoshop kan je mooi een bewerking maken, hoe het er zou gaan kunnen uitzien (de twee bovenste rijen liggen er echt, de onderste rij is fictief). Dat de derde rij op de onderstaande foto een beetje scheef ligt, zal waarschijnlijk gekomen zijn, dat de plaatser een stagiair was :-) (of diegene, die met Photoshop werkte :-)
zonnepanelen fictieve 3e rij

22:18 Gepost door M@®© | Permalink | Commentaren (0) | Tags: zonnepanelen, solar total, stroomcertificaten |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.