13-02-09

Neerpelt Open Air (terug op Hennemeeuwis)

noa afficheOp 29 en 30 mei 2009 is Neerpelt opnieuw gastheer voor Neerpelt Open Air (NOA). Het festival steekt dit jaar in een nieuw kleedje. En ook de locatie is nieuw. Alhoewel...

Na het succes van vorig jaar en het nieuwe concept zit er niets anders op dan te verhuizen naar een reeds gekende, grotere en groene omgeving. Het festivalterrein van Sint-Huibrechts-Lille vormt het ideale decor voor dans, feest, comedy, workshops en uiteraard muziek.

Terug verhuizen naar een festivalweide zorgt niet alleen voor de nodige festivalsfeer. Op het ruime festivalterrein kan je genieten van een divers palet aan randanimatie. Het NOAfestival groeit uit tot een totaalfestival en is dus véél méér dan enkel goede muziek voor een schappelijke prijs!

Met de drie podia voor pop/rock (o.a. Golden Earring, les Truttes, Discobar Galaxie, Clement Peerens Explosition, The Ditch, Diablo Blvd) dance (o.a. Felix Da Housecat, Nitebytes en the Subs) en comedy (o.a. Alex Agnew, Kamagurka en Xander De Rijcke) wordt alvast een stevige basis voor de komende jaren gevormd.

Bovendien kan elke inwoner van Neerpelt één gratis ticket afhalen aan de kantoren van TICKET4U, Koning Albertlaan Neerpelt. Je hoeft enkel een kleine administratieve kost van anderhalve euro te betalen.
De tickets voor het NOAfestival kosten 10 euro per dag in voorverkoop en 15 euro per dag aan de kassa.
De Onlineticketverkoop start op zaterdag 14 februari. Je kunt tickets bestellen via www.ticket4U.org.

De commentaren zijn gesloten.