10-02-09

Le silence de Lorna

le silence de Lorna

Deze avond met Jaklien en Marina naar Zebracinema in Dommelhof geweest, voor de film "Le silence de Lorna". Een film, die ik enkele maanden geleden ook al wou gaan kijken in Kinepolis, maar toen is het er niet van gekomen (toen was ik o.a. naar "Los" en "Loft" gaan zien). Vanavond kon het dus wel, en ik ben blij dat ik geweest ben!!! Een goede film!
De volgende twee films die ik wil gaan zien, zijn "Revolutionary Road" en "The Reader", de twee Golden Globe-winnende films van mijn favoriete actrice Kate Winslet! Als er vrijwilligers zijn die willen meegaan...
PS: Jaklien en Marina, bedankt om op mij te wachten :-)

 

Lorna, een jonge Albanese die in België woont, wil samen met haar geliefde Sokol een snackbar openen. Daarvoor wordt ze medeplichtig aan een complot met Fabio, een zware kerel. Fabio zet voor haar een schijnhuwelijk op met Claudy, zodat zij de Belgische nationaliteit zou kunnen krijgen. Daarna moet ze dan trouwen met een Russische maffioso, die bereid is om veel te betalen om Belg te worden. Om snel dit tweede huwelijk rond te krijgen, is Fabio van plan om Claudy te vermoorden. Zal Lorna kunnen zwijgen?

22:34 Gepost door M@®© in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: film, le silence de lorna |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.